Brasserie van Baerle
Van Baerlestraat 158
Van Baerle's 'Brasserie classics' Garnalenkroketjes met zeekraal en sjalottenmayonaise 15.50 |
|
BIB Gourmand Menu VOORGERECHTEN Terrine de Campagne | Pain de Campagne grillé Vissoep | rouille | Parmesaan | croutons Vis van de Markt of Hazenpeper | gebakken peterseliewortel | huisgemaakte kruidkoek Selectie seizoenskazen Appelcrumble | Boerenjongens | sorbet van rode biet |
|
Formule Brasserie 29.50 • Salade met walnoten en mosterddressing ....... natuurlijk frietjes erbij Vigne de la Dame ’16, Sablet, Côtes du Rhône Villages (van eigen wijngaard !) 27.50 glas 5.50 |
|
Voorgerechten Oesters (Fines de Claires) 3.75 per stuk Garnalenkroketjes met zeekraal en sjalottenmayonaise 15.50 Ravioli met prei en Parmezaan | saus van gerookte paling (ook Veg.) 17.50 Hoofdgerechten Courgette van de BBQ | aioli | lamsoren | cantharellen | jus van knolselderij (Veg.) 25.00 Klassiek aan tafel bereid: Steak tartaar | frites | salade 27.50 Vis van de dag 28.00 Risotto Nero | gebakken pijlstaartinktvis | aïoli 22.50 Geconfijt parelhoenboutje | ragout van parelhoen | paddestoelen 26.75
Ribera del Duero '15, '9 Meses', Carmelo Rodero 43.50 glas 8.75
Desserts Selectie Seizoenskazen 15.50 Crème brûlée | vanille | kaneel roomijs 9.95 Chocolade cake | mascarpone crème | warme karamelsaus | pecan roomijs 14.75 Taartje van mandarijn | Bretonse koek | mokka-stracciatella roomijs 14.75 Café Gourmand 14.50 Cocktail Espresso Martini en bonbon (ook alcoholvrij) 11.50 |
|
Heeft u een allergie of vegetarische en/of speciale menu wensen, de bediening adviseert u graag. |