Grootspraak


Grootspraak is een restaurantgids die wordt uitgegeven door Perswijn, het magazine voor de wijnliefhebber en de wijnprofessional. Grootspraak benadert de horeca met een speciaal oog voor de wijnkaart en hoe deze is samengesteld. Hoe beter de kaart, hoe hoger het cijfer. Het laagste cijfer is een 1 en het hoogste cijfer een 5.

De Brasserie scoort 5 punten, met als kwalificatie: 'De absolute top. Deze kaart heeft een eigen identiteit. Dit is alleen al de reden om naar dit restaurant te gaan'.

2019

Blijft een heerlijk adres, ook voor een ongedwongen lunch. Floor van Ede is stijlvast met haar klassieke brasseriekeuken. En de gasten waarderen dat. Op de kaart oesters, heerlijke garnalenkroketjes en steak tartare. Niks hemebestormends, maar gewoon lekker genieten. Nou ja, van boudin noir moet je houden... Originele vegetarische gerechten. Op de wijnkaart slechts een veertigtal wijnen, zorgvuldig en intelligent gekozen, verdeeld over alle smaken en landen, ingedeeld op smaaktype. Perfecte en ruime keuze in wijnen per glas, vanaf € 5. Aantrekkelijke prijzen. Champagne voor € 9,95. Deze wijnkaart laat zien dat de meester zich toont in de beperking. Bij elk gerecht staat een wijnsuggestie. Geweldig voor de wijnliefhebber!