Brasserie Van Baerle
  • Nieuws
  • Eten en drinken
  • Private Dining
  • Werken bij
  • Galerij
  • Cadeaubon
  • Info en Contact
  • Blog

BIB GOURMAND MENU

Drie gangen 42 | Twee gangen | 34
Alle gangen zijn ook à la carte te bestellen

 

VOORGERECHTEN

Velouté van Holllandse asperges | 13 (V)
Sylvain Bois, Roussette de Bugey 2020, Savoie 35 / 7
of
Brandade viskoekjes | groene olijvenmayonaise | gekonfijte citroen | 15
A Coroa, Godello 2020, Valdeorras 45 / 9
of
Terrine van lamschouder en lamstong | ansjovis-mayonaise | 14
Vigna Flor, ‘Solo il Vero Resta’, Veneto (ORANGE Wine) 45 / 9

HOOFDGERECHTEN

Vis van de dag | 28
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
of 
Ravioli met romig gesmoorde prei | krokante zeekraal | beurre blanc | 23 (V)
Deutzerhof ‘Blanc de Noir’ Spätburgunder 2020, Ahr 45 / 9
of
Coq au Vin | mousseline van aardappel en eendenlever | 25
Ambroise, Bourgogne Côte d’Ôr, Pinot noir 2019, Bourgogne 55 / 11

DESSERTS

Selectie van drie seizoenskazen | 12
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
of
Crème brûlée | vanille roomijs | 12
Château Fayau 2012 Cadillac, Bordeaux 7
of 
Drie Friandises van onze patissiers | 10
Met een likeurtje of een ander digestiefje? 5

                                                                                      

Heeft u een allergie, vegetarische en/of speciale menu wensen, de bediening adviseert u graag.

info@brasserievanbaerle.nl
  • disclaimer