Brasserie Van Baerle
  • Nieuws
  • Eten en drinken
  • Private Dining
  • Werken bij
  • Galerij
  • Cadeaubon
  • Info en Contact
  • Blog

BIB Gourmand Take Away

Take Away Menu; bekijk ons volledige aanbod van gerechten en maaltijdboxen via de bestel knop!
Alle gangen zijn los te bestellen. Wij hebben ook de beste halve flesjes wijn voor u geselecteerd!

VOORGERECHTEN

Oesters | 2.5 per stuk    
Champagne Philipponnat Royale Réserve Brut ½ flesje 22.50
of
Caviar d’Aubergine | gegrilde Portobello | Balsamico | geitenkaas | chips van Aubergine |V| 9.5
Lugana ‘Limne’ ’19, Tenuta Roveglia, Veneto ½ flesje 10                    
of
                                                                                                                       
Tartaar van zeebaars | sjalot | oestersaus | limoensap | Salty Fingers  9.5                                                                                                                             
Chablis ’17, Domaine de Pisse-Loup ½ flesje 15
 of                                                                                                                         
Gésiers |geroosterde broccoli | eendenlever | hazelnoot-dressing | 9.5
Chateau Bourseau ’15, Lalande de Pomerol  ½ flesje 12.5


                                                 

HOOFDGERECHTEN

Risotto van rode biet | zest |gekarameliseerde witlof | Parmezaan-kletskopjes | V| 17.5
Bourgogne Chardonnay ’18, Louis Jadot ½ flesje 17.5
of                                                              
Vis van de dag | 18.5       
Vraag naar onze wijnsuggestie                                                                                                                                                                                                   of                                                                                                                    
Gebakken Kalfsribeye | gesmoorde groene kool | Polenta | kalfsjus met grove mosterd | 18.5
Sito Moresco ’18, Gaja, Langhe 1/2 flesje 28.5 (Blend van Barbera, Nebbiolo, Cab.Sauvignon en Merlot)

 

DESSERTS

Selectie van drie gerijpte kazen | 9.5      
Amarone della Valpolicella ‘15, Zenato, Veneto  ½ flesje 21                                                                                                               
of
                                                                                                                                                                                  
Crème brûlée | vanille | 6.5   
Château Violet ’15, Sauternes ½ flesje 17.50
of                                                                                                                                                                                  
Blanc Manger | vossenbessencompote | bitterkoekjes | 9.5     
Zweigelt Auslese ’18, Kracher, Neusiedleree ½ flesje 12.5

                                                                 
                                              

Heeft u een allergie, vegetarische en/of speciale menu wensen, de bediening adviseert u graag.

info@brasserievanbaerle.nl
  • disclaimer