Brasserie Van Baerle
  • Nieuws
  • Eten en drinken
  • Private Dining
  • Werken bij
  • Galerij
  • Cadeaubon
  • Info en Contact
  • Blog

GOURMAND MENU

(periodiek wisselend)
3-gangen 47€ – exclusief de geadviseerde wijnen
Alleen per menu te bestellen

 

VOORGERECHT

Gebrande makreel | salade van radijs | venkel | krokant roggebrood | crème van mierikswortel
Philip Tessier, Cour- Cheverny Blanc ‘Les Sables’ 2020, Loire 45 / 9

 

HOOFDGERECHT

Langzaam gegaard buikspek | krokante polenta | crème van bloemkool | hazelnoot | sjalottenjus
Château Cambon, Beaujolais rouge 2021, Beaujolais 40 / 8



DESSERT

Ganache van witte chocolade | rabarber | aardbei | crunch van pistache en cornflakes
Alexis Bolliet, Cerdon, Méthode Ancestrale, Bugey 40 / 8

                                           

 

Heeft u een allergie of speciale dieetwensen – laat het ons weten. 

 

info@brasserievanbaerle.nl
  • disclaimer