Brasserie Van Baerle
  • Nieuws
  • Eten en drinken
  • Private Dining
  • Werken bij
  • Galerij
  • Cadeaubon
  • Info en Contact
  • Blog
Lunch & Diner
reserveren

MENU 

ENTRÉES

Oesters
*Zeeuwse platte | 0000 | 6.00 per stuk
* Roc’h Viannec | 5.50 per stuk
Champagne Bauchet Signature Premier Cru N.V. 85 / 15
0.0 BLÅ Copenhagen Sparkling Tea Company 10

Entrée du Jour
Vraag naar de dagelijkse special

Macédoine de Légumes | oeuf mollet | sauce mayonaise | 17
Weingut Burggarten, Grauburgunder & Chardonnay 2023, Ahr 40 / 8
0.0 MEJS Ohne Kater Pinot Gris, Pfalz 8

‘Prei en Vinaigrette’| crostini gestoomde makreel | krokrant roggebrood | 18
Lucas Salmon, Muscadet 2023, Loire 45 / 9
0.0 Leitz Eins-Zwei-Zero Sparkling Riesling, Rheingau 9

Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 17
Domaine du Bel Air, Jour de Soif, Bourgueil 2023, Loire 45 / 9
0.0 Xivi Sober Merlot, Bordeaux 9

Wijngaardslakken (6) | gegratineerd | peterselie-knoflookboter | 17.50
Ambroise, Bourgogne Aligoté 2022, Bourgogne 55 / 11
0.0 Muri Yamilé Sparkling Smoky Rhubarb Rosé, Kopenhagen 10

PLATS

Plat du Jour
Vraag naar de dagelijkse special

Ravioli: Oudwijker Fiore | seizoensgroenten | beurre blanc | 27.50
Chatelain, Pouilly Fumé 2023, Les Vignes de Saint-Laurent L’Abbaye, Loire 50 / 10
0.0 Leitz Eins-Zwei-Zero Riesling, Rheingau 8

Vis van de Markt | 38
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

Steak tartare | Pommes Frites | salade mêlée | 30
Pierre Breton, Bourgueil ‘Avis de Vin Fort’ 2021, Loire 50 / 10
0.0 Big Tom Spiced Tomato Juice 6

Tournedos | Sauce Poivrade | Pommes écrasées | merg | wilde spinazie | 48
Domaine du Cros, Marcillac Cuvée V.V. 2020, druif: 100% Fer Servadou, Sud-Ouest 45 / 9
0.0 Gnista Red Italian Style, Zweden 10

EXTRA

Pommes Frites | 6
Salade mêlée | 9
Seizoensgroenten | 10

FROMAGES 

3 soorten 18 | 4 soorten 22
Noten-vijgenbrood | kweepeer
Regnery, Riesling Auslese 2021, Mosel 45 / 9
0.0 Three Spirit Nightcap, Londen 9

DESSERTS

‘Pain perdu’| vanille-roomijs | 16
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2022, Bergerac 8
0.0 Lyre’s Amaretti, Australië 8

Marquis au chocolat | Wilhelmina pepermunt hangop | 17
Chiroulet ‘Vent du Hiver’ 2020, Gascogne (100% petit manseng) 9
0.0 Kokonoe Saika Rock’n Plum, Japan 9

Glace du Jour | 15
Vraag naar de dagelijkse special

BIJ DE KOFFIE

Warme Madeleines | 2 stuks | 6
Vraag naar ons digestieven kaartje
0.0 Lyre’s Coffee Originale, Australië 8

 

Heeft u een allergie of dieetrestricties – laat het de bediening weten.

 

EXTRA VOOR DINER: GOURMAND MENU 3-gangen € 62
Zie aparte kaart

info@brasserievanbaerle.nl
  • disclaimer