MENU À LA CARTE
Dit menu is een impressie van onze kaart en is NIET beschikbaar voor Take Away!
Voor het totale aanbod voor afhalen, kunt u de bestelknop gebruiken.
Lunch en diner
Oesters, we vertellen u graag welke we in huis hebben | vanaf 3.5 per stuk
Muscadet ‘Les Gautronnières’ ’18, Bonnet Huteau 35 / 7
Garnalenkroketjes | zeekraal | sjalottenmayonaise | 15
Weissburgunder Trocken ’18, Paulinshof, Mosel 38 / 7.5
Gepocheerd ei | Bawykov zalm | Hollandaise | haringkaviaar | kl.15 | gr.19
Saumur blanc ’17, Château de Villeneuve, Loire 38 / 7.5
Brunch-plat (12-15h) : Blini | Balik gesneden zalm | crème fraîche |
Fines de Claire oester | garnalen cocktailtje | 25
Champagne ‘Signature’ Bauchet, Montagne de Reims 75 / 11
Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 28
Morgon ’18, Guy Breton 45 / 9
Vis van de dag 28
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
FORMULE BRASSERIE * 30
Salade met walnoten | mosterddressing
Entrecote van de grill | botersaus of sauce Béarnaise | Franse frites
Bourgueil ’18, ‘Jour de Soif ‘, Domaine de Bel Air, Loire 30 / 6
Selectie van vijf gerijpte kazen | 15
Château L’Ermitage ’15, Listrac-Médoc, Bordeaux 55 / 11
Crème brûlée | vanille roomijs | mandarijnchips | 12
Château Fayau ’12, Cadillac, Côtes de Bordeaux en Gironde 6
BIB GOURMAND MENU
3-gangen 39 | 2-gangen 32
Wekelijks wisselend | Zie aparte kaart
MENU À LA CARTE
Dit menu is een impressie van onze kaart en is NIET beschikbaar voor Take Away!
Voor het totale aanbod voor afhalen, kunt u de bestelknop gebruiken.
Lunch en diner
Oesters, we vertellen u graag welke we in huis hebben | vanaf 3.5 per stuk
Muscadet ‘Les Gautronnières’ ’18, Bonnet Huteau 35 / 7
Garnalenkroketjes | zeekraal | sjalottenmayonaise | 15
Weissburgunder Trocken ’18, Paulinshof, Mosel 38 / 7.5
Gepocheerd ei | Bawykov zalm | Hollandaise | haringkaviaar | kl.15 | gr.19
Saumur blanc ’17, Château de Villeneuve, Loire 38 / 7.5
Brunch-plat (12-15h) : Blini | Balik gesneden zalm | crème fraîche |
Fines de Claire oester | garnalen cocktailtje | 25
Champagne ‘Signature’ Bauchet, Montagne de Reims 75 / 11
Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 28
Morgon ’17, Guy Breton 45 / 9
Vis van de dag 28
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
FORMULE BRASSERIE * 30
Salade met walnoten | mosterddressing
Entrecote van de grill | botersaus of sauce Béarnaise | Franse frites
Bourgueil ’18, ‘Jour de Soif ‘, Domaine de Bel Air, Loire 30 / 6
Selectie van vijf gerijpte kazen | 15
Château L’Ermitage ’15, Listrac-Médoc, Bordeaux 55 / 11
Crème brûlée | vanille roomijs | mandarijnchips | 12
Château Fayau ’12, Cadillac, Côtes de Bordeaux en Gironde 6
BIB GOURMAND MENU
3-gangen 39 | 2-gangen32
Wekelijks wisselend | Zie aparte kaart