Brasserie Van Baerle
  • Nieuws
  • Eten en drinken
  • Private Dining
  • Werken bij
  • Galerij
  • Cadeaubon
  • Info en Contact
  • Blog
Lunch Diner
reserveren

MENU À LA CARTE

Dit menu is een impressie van onze kaart en is NIET beschikbaar voor Take Away! 
Voor het totale aanbod voor afhalen, kunt u de bestelknop gebruiken.

Lunch en diner

Oesters, we vertellen u graag welke we in huis hebben | vanaf 3.5 per stuk
Muscadet ‘Les Gautronnières’ ’18, Bonnet Huteau 35 / 7

Garnalenkroketjes | zeekraal | sjalottenmayonaise | 15
Weissburgunder Trocken ’18, Paulinshof, Mosel 38 / 7.5                                  

Gepocheerd ei | Bawykov zalm | Hollandaise | haringkaviaar | kl.15 | gr.19
Saumur blanc ’17, Château de Villeneuve, Loire  38 / 7.5

Brunch-plat (12-15h) : Blini | Balik gesneden zalm | crème fraîche |
Fines de Claire oester | garnalen cocktailtje | 25
Champagne ‘Signature’ Bauchet, Montagne de Reims 75 / 11

Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 28
Morgon ’18, Guy Breton 45 / 9

Vis van de dag 28
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

FORMULE BRASSERIE * 30

Salade met walnoten | mosterddressing
Entrecote van de grill | botersaus of sauce Béarnaise | Franse frites

Bourgueil ’18, ‘Jour de Soif ‘, Domaine de Bel Air, Loire 30 / 6

Selectie van vijf gerijpte kazen | 15
Château L’Ermitage ’15, Listrac-Médoc, Bordeaux  55 / 11

Crème brûlée | vanille roomijs | mandarijnchips | 12
Château Fayau ’12, Cadillac, Côtes de Bordeaux en Gironde 6

BIB GOURMAND MENU

3-gangen 39 | 2-gangen 32
Wekelijks wisselend | Zie aparte kaart

MENU À LA CARTE

Dit menu is een impressie van onze kaart en is NIET beschikbaar voor Take Away! 
Voor het totale aanbod voor afhalen, kunt u de bestelknop gebruiken.

Lunch en diner

Oesters, we vertellen u graag welke we in huis hebben | vanaf 3.5 per stuk
Muscadet ‘Les Gautronnières’ ’18, Bonnet Huteau 35 / 7

Garnalenkroketjes | zeekraal | sjalottenmayonaise | 15
Weissburgunder Trocken ’18, Paulinshof, Mosel 38 / 7.5                                  

Gepocheerd ei | Bawykov zalm | Hollandaise | haringkaviaar | kl.15 | gr.19
Saumur blanc ’17, Château de Villeneuve, Loire  38 / 7.5

Brunch-plat (12-15h) : Blini | Balik gesneden zalm | crème fraîche |
Fines de Claire oester | garnalen cocktailtje | 25
Champagne ‘Signature’ Bauchet, Montagne de Reims 75 / 11

Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 28
Morgon ’17, Guy Breton 45 / 9

Vis van de dag 28
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

FORMULE BRASSERIE * 30

Salade met walnoten | mosterddressing
Entrecote van de grill | botersaus of sauce Béarnaise | Franse frites

Bourgueil ’18, ‘Jour de Soif ‘, Domaine de Bel Air, Loire 30 / 6

Selectie van vijf gerijpte kazen | 15
Château L’Ermitage ’15, Listrac-Médoc, Bordeaux  55 / 11

Crème brûlée | vanille roomijs | mandarijnchips | 12
Château Fayau ’12, Cadillac, Côtes de Bordeaux en Gironde 6

BIB GOURMAND MENU

3-gangen 39 | 2-gangen32
Wekelijks wisselend | Zie aparte kaart

info@brasserievanbaerle.nl
  • disclaimer