MENU
ENTRÉES
Oesters
Irish Mór | citroen | mignonette | 4.95 per stuk
Zeeuwse creuse | 4.85 per stuk
Roc’h Viannec | 5.00 per stuk
Lucas Salmon, Muscadet 2022, Loire 45 / 9
Salade Paysanne à notre façon: aardappel | mayonaise | krokant gebakken spek | Oeuf dur | truffel | 19
Domaine André Colonge, Fleurie 2022, Beaujolais 50 / 10
Noordzee vissoep | broodsoldaatjes | saffraan-look mayonaise | 17
Weingut Burggarten, Grauburgunder & Chardonnay 2022, Ahr 40 / 8
Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 17
Domaine du Bel Air, Jour de Soif, Bourgeuil 2022, Loire 40 / 8
Fritot van courgette bloem met Ricotta | coulis van rode paprika | V | 20
Giacomo Fedele, ‘Frasca’ bianco 2022 (friulano, ribolla, sauv.blanc, malvasia), Friuli 40 /8
PLATS
Orzo Vert | gamba en inktvis ‘in ‘t groen’| wilde spinazie | 30
Gaspi Macabeo Tierra Blanco 2021, Valencia, Spanje 45 / 9
Vis van de dag | 37
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Rib-eye | Holstein | wilde rucola | Parmezaan | Sherry vinaigrette | 47
Pech Redon, L’Épervier, La Clape 2021, Languedoc 50 / 10
SUPPLEMENT BIJGERECHT
Pommes Frites | 6
Salade mêlée | 9
Seizoensgroenten | 10
VAN BAERLE’S GOLDEN OLDIES
Brioche toast | poached egg | Hollandaise saus |
– met Dupan gerookte paling | 17
– met Bawykov gerookte zalm | 15
Château La Voulte Gasparets, Vin Blanc 2022, Corbières 45 / 9
Steak tartare | Pommes Frites | salade | 30
Luigi Einaudi, Barbera 2023, Piëmonte 50 / 10
Ravioli: rode biet | beurre blanc | V | 25
Domaine Chatelain, Pouilly Fumé 2023, Les Vignes de Saint-Laurent L’Abbaye 50 / 10
Côte de Bœuf | sauce Béarnaise | salade mêlée | Pommes Frites | voor 2 personen | circa 45 min.| 80
Domaine Gramenon, ‘Poignée des Raisins’ 2022, Côtes du Rhône 50 / 10
FROMAGES HOLLANDAIS
Overjarige Noorderkaas | Twentse Bunker | Oudwijker Fiore | Achelse Blauwe | appel-peren compote | spelt cracker
3 soorten 18 | 4 soorten 22
Regnery, Riesling Auslese 2021, Mosel 45 / 9
DESSERTS
Crème brûlée | bol vanille roomijs | 16
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2021, Bergerac 8
Gepocheerde Anjou peer | kardemom, vanille, sinaasappel | meringue | sorbet | 16
Rivesaltes Ambré 2002 – 20 ans d’âge, Maison Parcé Frères, Roussillon 10
BIJ DE KOFFIE
Warme Madeleines | 2 stuks | 6
Heeft u een allergie of dieetrestricties – laat de bediening dat dan weten.
EXTRA: GOURMAND MENU 3-GANGEN € 57,50
periodiek wisselend | Zie aparte kaart
X-mas Menu 2024
APERITIEF | APERITIF
*
Coupe de Champagne or 0.0. Cocktail
ENTREE | STARTER
*
Dun gesneden zeebaars (cru) | ansjovis mayonaise | aardappel kaantjes | kaviaar
Thinly sliced sea bass (cru) | anchovy mayonnaise | patato cracklings | caviar
TUSSENGERECHT | ENTREMETS
*
‘Soupe Normande’ | paddenstoelen | zeetong | langoustine | Bouchot mosselen
‘Soupe Normande’ | mushrooms | sole | langoustine | Bouchot mussels
HOOFDGERECHT | MAIN COURSE
*
Medaillon van hertenrug | sauce Poivrade | Choux farcie | knolselderij mousseline | truffel
Medallion of venison back | sauce Poivrade | Choux farcie | celeriac mousseline | black truffle
KAAS / CHEESE
*
Comté 36 mnd | confit van kweepeer
Comté 36 months | quince confit
DESSERT
*
‘Glace au Caramel’ | met in Sauternes gepocheerde Anjou peer
‘Glace au Caramel’ | with Anjou pear poached in Sauternes wine
PETIT CAFÉ-COMPLET
*
Coffee or Tea | 3 friandises | 3 small sweets
Lunch 105 euro (met kaas gang + € 10)
Diner 115 euro