Brasserie Van Baerle
  • Nieuws
  • Eten en drinken
  • Private Dining
  • Werken bij
  • Galerij
  • Cadeaubon
  • Info en Contact
  • Blog
Lunch Diner
reserveren

MENU À LA CARTE

Brunch, Lunch en Diner

 

Oesters – Creuses | 3.75 per stuk
Een glas Muscadet, Bubbles met of zonder alcohol, of een (No)Gin&Tonic?

*

Blini’s | Bawykov gerookte zalm | crème fraîche | zalmkaviaar | 15
Raventos i Blanc, Cava Rosé 2018 ‘De Nit’ 45 / 9

Croque madame op brioche | portobello | spiegelei | Comté | truffel | 15 (V)
Domaine de Bel Air, Bourgueil ‘Jour de Soif’ 2020, Loire 35 / 7

Salade | gésiers | eend- en eendenlever | balsamico | croutons | 16
Château Val d’Arenc, Bandol Rosé 2019, Provence 45 / 9

*

Gepocheerd ei | zalm | Hollandaise | ‘green caviar’ | Klein: 15 – Groot: 19
Philippe Defrance, Saint- Bris 2018, Bourgogne  40 / 8

Risotto Nero | Pijlstaartinktvis | aioli | 20
Marco de Bartoli ‘Lucido’ Cataratto 2019, Sicilië 37 / 7.5

Steak tartaar
Klein: gepocheerd ei | morille mayonnaise | 15
Groot: huisgemaakte frites | salade | 28
Bernard Métrat, Fleurie 2019, ‘La Roilette’ Cuvée V.V. Beaujolais 40 /8 

*

Vis van de dag | 29
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

*

Selectie van vijf Seizoenskazen | 15
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

Magnum: pure chocolade | gecarameliseerde ananas | Bastogne koek crumble | 14
Domaine des Bernardins, Muscat de Beaumes de Venise 2019, Zuid- Rhône 8

 

BIB GOURMAND MENU

3-gangen 42 | 2-gangen 34
Tweewekelijks wisselend |Zie aparte kaart

MENU À LA CARTE

Diner

 

Oesters – Creuses | 3.75 per stuk
Een glas Muscadet, Bubbles met of zonder alcohol, of een (No)Gin&Tonic?

*

Blini’s | Bawykov gerookte zalm | crème fraîche | zalmkaviaar | 15
Raventos i Blanc, Cava Rosé 2018 ‘De Nit’ 45 / 9

Croque madame op brioche | portobello | spiegelei | Comté | truffel | 15 (V)
Domaine de Bel Air, Bourgueil ‘Jour de Soif’ 2020, Loire 35 / 7

Salade | gésiers | eend- en eendenlever | balsamico | croutons | 16
Château Val d’Arenc, Bandol Rosé 2019, Provence 45 / 9

*

Gepocheerd ei | zalm | Hollandaise | ‘green caviar’ | Klein: 15 – Groot: 19
Philippe Defrance, Saint- Bris 2018, Bourgogne  40 / 8

Risotto Nero | Pijlstaartinktvis | aioli | 20
Marco de Bartoli ‘Lucido’ Cataratto 2019, Sicilië 37 / 7.5

Steak tartaar
Klein: gepocheerd ei | morille mayonnaise | 15
Groot: huisgemaakte frites | salade | 28
Bernard Métrat, Fleurie 2019, ‘La Roilette’ Cuvée V.V. Beaujolais 40 /8 

*

Vis van de dag | 29
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

*

Selectie van vijf Seizoenskazen | 15
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

Magnum: pure chocolade | gecarameliseerde ananas | Bastogne koek crumble | 14
Domaine des Bernardins, Muscat de Beaumes de Venise 2019, Zuid- Rhône 8

 

BIB GOURMAND MENU

3-gangen 42 | 2-gangen 34
Tweewekelijks wisselend | Zie aparte kaart

 

info@brasserievanbaerle.nl
  • disclaimer