MENU À LA CARTE
Brunch, Lunch en Diner
Oesters – Creuses | 3.75 per stuk
Een glas Muscadet, Bubbles met of zonder alcohol, of een (No)Gin&Tonic?
*
Blini’s | Bawykov gerookte zalm | crème fraîche | zalmkaviaar | 15
Raventos i Blanc, Cava Rosé 2018 ‘De Nit’ 45 / 9
Croque madame op brioche | portobello | spiegelei | Comté | truffel | 15 (V)
Domaine de Bel Air, Bourgueil ‘Jour de Soif’ 2020, Loire 35 / 7
Salade | gésiers | eend- en eendenlever | balsamico | croutons | 16
Château Val d’Arenc, Bandol Rosé 2019, Provence 45 / 9
*
Gepocheerd ei | zalm | Hollandaise | ‘green caviar’ | Klein: 15 – Groot: 19
Philippe Defrance, Saint- Bris 2018, Bourgogne 40 / 8
Risotto Nero | Pijlstaartinktvis | aioli | 20
Marco de Bartoli ‘Lucido’ Cataratto 2019, Sicilië 37 / 7.5
Steak tartaar
Klein: gepocheerd ei | morille mayonnaise | 15
Groot: huisgemaakte frites | salade | 28
Bernard Métrat, Fleurie 2019, ‘La Roilette’ Cuvée V.V. Beaujolais 40 /8
*
Vis van de dag | 29
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
*
Selectie van vijf Seizoenskazen | 15
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Magnum: pure chocolade | gecarameliseerde ananas | Bastogne koek crumble | 14
Domaine des Bernardins, Muscat de Beaumes de Venise 2019, Zuid- Rhône 8
BIB GOURMAND MENU
3-gangen 42 | 2-gangen 34
Tweewekelijks wisselend |Zie aparte kaart
MENU À LA CARTE
Diner
Oesters – Creuses | 3.75 per stuk
Een glas Muscadet, Bubbles met of zonder alcohol, of een (No)Gin&Tonic?
*
Blini’s | Bawykov gerookte zalm | crème fraîche | zalmkaviaar | 15
Raventos i Blanc, Cava Rosé 2018 ‘De Nit’ 45 / 9
Croque madame op brioche | portobello | spiegelei | Comté | truffel | 15 (V)
Domaine de Bel Air, Bourgueil ‘Jour de Soif’ 2020, Loire 35 / 7
Salade | gésiers | eend- en eendenlever | balsamico | croutons | 16
Château Val d’Arenc, Bandol Rosé 2019, Provence 45 / 9
*
Gepocheerd ei | zalm | Hollandaise | ‘green caviar’ | Klein: 15 – Groot: 19
Philippe Defrance, Saint- Bris 2018, Bourgogne 40 / 8
Risotto Nero | Pijlstaartinktvis | aioli | 20
Marco de Bartoli ‘Lucido’ Cataratto 2019, Sicilië 37 / 7.5
Steak tartaar
Klein: gepocheerd ei | morille mayonnaise | 15
Groot: huisgemaakte frites | salade | 28
Bernard Métrat, Fleurie 2019, ‘La Roilette’ Cuvée V.V. Beaujolais 40 /8
*
Vis van de dag | 29
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
*
Selectie van vijf Seizoenskazen | 15
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Magnum: pure chocolade | gecarameliseerde ananas | Bastogne koek crumble | 14
Domaine des Bernardins, Muscat de Beaumes de Venise 2019, Zuid- Rhône 8
BIB GOURMAND MENU
3-gangen 42 | 2-gangen 34
Tweewekelijks wisselend | Zie aparte kaart