MENU
ENTRÉES
Oesters
Irish Mór | citroen | mignonette | 4.95 per stuk
Zeeuwse creuse | 4.85 per stuk
Lucas Salmon, Muscadet 2021/22, Loire 45 / 9
Salade Paysanne à notre façon: aardappel | mayonaise | krokant gebakken spek | Oeuf dur | truffel | 19
Ambroise, Bourgogne Aligoté 2022, Bourgogne 50 / 11
Noordzee vissoep | broodsoldaatjes | saffraan-look mayonaise | 17
Weingut Burggarten, Grauburgunder & Chardonnay 2022, Ahr 40 / 8
Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 17
Domaine du Bel Air, Jour de Soif, Bourgeuil 2022, Loire 40 / 8
Fritot van courgette bloem met Ricotta | coulis van rode paprika | V | 20
Val d’Arenc, Bandol Rosé 2022, Provence 55 / 11
PLATS
Orzo Vert | gamba en inktvis ‘in ‘t groen’| petits pois à la française | 30
Tenuta Sant’Antonio, Soave Superiore, Vigna Monte Ceriani 2020, Veneto 45 / 9
Vis van de dag | 37
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Rib-eye | Holstein | wilde rucola | Parmezaan | Sherry vinaigrette | 47
Telmo Rodriguez, Bodega Lanzaga, Rioja Rojo LZ 2022, Rioja 45 / 9
SUPPLEMENT BIJGERECHT
Pommes Frites | 6
Salade mêlée | 9
Seizoensgroenten | 10
VAN BAERLE’S GOLDEN OLDIES
Brioche toast | poached egg | Hollandaise saus |
– met Dupan gerookte paling | 17
– met Bawykov gerookte zalm | 15
Philip Defrance, Côtes d’Auxerre ‘Signature’ 2018, Bourgogne 50 / 11
Steak tartare | Pommes Frites | salade | 30
Weingut Burggarten, Spätburgunder 2021, Ahr 40 / 8
Ravioli: rode zomerbiet | beurre blanc | V | 25
Dom.Chatelain, Pouilly Fumé, Les Vignes de Saint-Laurent L’Abbaye 50 / 10
Côte de Bœuf | sauce Béarnaise | salade mêlée | Pommes Frites | voor 2 personen | circa 45 min.| 80
Luigi Einaudi Barbera 2022, Piëmonte 50 / 10
FROMAGES HOLLANDAIS
Overjarige Noorderkaas | Twentse Bunker | Oudwijker Fiore | Achelse Blauwe | appel-peren compote
3 soorten 18 | 4 soorten 22
Pascal Janvier, Jasnières ‘Silex’2022 (Off-Dry) 45 / 9
DESSERTS
Crème brûlée | bol vanille roomijs | 16
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2021, Bergerac 8
Melon Frappé | witte wijn | citrus-vanille sorbet | 14
Marchesi di Gresy ‘La Serra’ 2023, Moscato d’Asti, Piëmonte 9
BIJ DE KOFFIE
Warme Madeleines | 2 stuks | 6
Heeft u een allergie of dieetrestricties – laat de bediening dat dan weten.
EXTRA: GOURMAND MENU 3-GANGEN € 57,50
periodiek wisselend | Zie aparte kaart
MENU
ENTRÉES
Oesters
Irish Mór | citroen | mignonette | 4.95 per stuk
Zeeuwse creuse | 4.85 per stuk
Lucas Salmon, Muscadet 2021/22, Loire 45 / 9
Salade Paysanne à notre façon: aardappel | mayonaise | krokant gebakken spek | Oeuf dur | truffel | 19
Ambroise, Bourgogne Aligoté 2022, Bourgogne 50 / 11
Noordzee vissoep | broodsoldaatjes | saffraan-look mayonaise | 17
Weingut Burggarten, Grauburgunder & Chardonnay 2022, Ahr 40 / 8
Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 17
Domaine du Bel Air, Jour de Soif, Bourgeuil 2022, Loire 40 / 8
Fritot van courgette bloem met Ricotta | coulis van rode paprika | V | 20
Val d’Arenc, Bandol Rosé 2022, Provence 55 / 11
PLATS
Orzo Vert | gamba en inktvis ‘in ‘t groen’| petits pois à la française | 30
Tenuta Sant’Antonio, Soave Superiore, Vigna Monte Ceriani 2020, Veneto 45 / 9
Vis van de dag | 37
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Rib-eye | Holstein | wilde rucola | Parmezaan | Sherry vinaigrette | 47
Telmo Rodriguez, Bodega Lanzaga, Rioja Rojo LZ 2022, Rioja 45 / 9
SUPPLEMENT BIJGERECHT
Pommes Frites | 6
Salade mêlée | 9
Seizoensgroenten | 10
VAN BAERLE’S GOLDEN OLDIES
Brioche toast | poached egg | Hollandaise saus |
– met Dupan gerookte paling | 17
– met Bawykov gerookte zalm | 15
Philip Defrance, Côtes d’Auxerre ‘Signature’ 2018, Bourgogne 50 / 11
Steak tartare | Pommes Frites | salade | 30
Weingut Burggarten, Spätburgunder 2021, Ahr 40 / 8
Ravioli: rode zomerbiet | beurre blanc | V | 25
Dom.Chatelain, Pouilly Fumé, Les Vignes de Saint-Laurent L’Abbaye 50 / 10
Côte de Bœuf | sauce Béarnaise | salade mêlée | Pommes Frites | voor 2 personen | circa 45 min.| 80
Luigi Einaudi Barbera 2022, Piëmonte 50 / 10
FROMAGES HOLLANDAIS
Overjarige Noorderkaas | Twentse Bunker | Oudwijker Fiore | Achelse Blauwe | appel-peren compote
3 soorten 18 | 4 soorten 22
Pascal Janvier, Jasnières ‘Silex’2022 (Off-Dry) 45 / 9
DESSERTS
Crème brûlée | bol vanille roomijs | 16
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2021, Bergerac 8
Melon Frappé | witte wijn | citrus-vanille sorbet | 14
Marchesi di Gresy ‘La Serra’ 2023, Moscato d’Asti, Piëmonte 9
BIJ DE KOFFIE
Warme Madeleines | 2 stuks | 6
Heeft u een allergie of dieetrestricties – laat de bediening dat dan weten.
EXTRA: GOURMAND MENU 3-GANGEN € 57,50
periodiek wisselend | Zie aparte kaart