MENUKAART LUNCH
APÉRO
Oesters – Irish Mór | citroen | mignonette | 4.25 per stuk
Fines Claires Roc’h Viannec | 4.00 per stuk
Zeeuwse platte 00000 | 5.50 per stuk
Glas Champagne 11, Cava 8 of No alc. Gin&Tonic 11.50
ENTRÉES
Salade du Jour | 18.50
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Kleine Steak tartaar | kruidensalade | 16
Marcel Lapierre, Le Beaujolais 2021, 40 / 8
Gepocheerd ei | Bawykov zalm | Hollandaise | klein | 15
Lukas van Loggerenberg, ‘Break a Leg’ Chardonnay 2021, S.A. 40 / 8
Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 14
Domaine de Bel Air, Bourgeuil, Jour de Soif, 2020, Loire 35 / 7
‘Uitsmijtertje’ Foie gras | spitskool | kummel | brioche | ook Vega | 19.50
Paulinshof, Pinot Blanc-Weissburgunder 2019, Mosel 35 / 7
Suppl.: Salade mêlée | 4 | Pommes Frites | 5 |
PLATS
Ravioli | wekelijks wisselend | V | 19
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Gepocheerd ei | Bawykov zalm | Hollandaise | groot | 21
Philippe Defrance, Saint- Bris 2018, Bourgogne 40 / 8
Vis van de dag | 29
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 27
Rieger, Spätburgunder **SR** Alte Rebe 2018, Baden 50 / 10
Magret de Canard | schorseneren | paddenstoelen | jus de veau | jeneverbes | 28
Domaine Alzipratu, Fiumeseccu Rouge 2020, Corse Calvi 45 / 9
Côte de Boeuf | Bearnaise | 15 min. bereidingstijd | voor 2 personen | 75
Tedeschi, Valpolicella Ripasso, San Rocco 2019, Veneto 50 / 10
FROMAGE
Assiette met 3 of 4 soorten kaas | notenbrood | kweepeer | 15 of 19
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
DESSERTS
Crème Brûlée | 12
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2018, Bergerac 7
‘Peer Marsala’| crème fraîche | amandel-crumble | 14
Cellar Equinox Batea, Garnatxa Negra 2021, Terra Alta 8
BIJ DE KOFFIE
Warme Madeleine | 2 stuks | 4 |
Heeft u een allergie, vegetarische en/of speciale dieetwensen – de bediening adviseert
u graag over alternatieven.
EXTRA: BIB GOURMAND MENU
3-gangen 45€
Wekelijks wisselend |Zie aparte kaart
MENUKAART DINER
APÉRO
Oesters – Irish Mór | citroen | mignonette | 4.25 per stuk
Fines Claires Roc’h Viannec | 4.00 per stuk
Zeeuwse platte 00000 | 5.50 per stuk
Glas Champagne 11, Cava 8 of Non alc. Gin&Tonic 11.50
ENTRÉES
‘Uitsmijtertje’ Foie gras | spitskool | kummel | brioche | ook Vega | 19.50
Domaine Jorel, Bande de Gypse , Fieldblend, Maury, Roussillon 35 / 7
‘Zalm op zijn Harings’| rauwe zalm | ingelegde groenten | tuinkers | olijfolie | 16
Dr. Bürklin-Wolf, Riesling ‘Wachenheim’ 2021, Pfalz 45 / 9
‘Poireaux vinaigrette’ | gepocheerd ei | hazelnoot | V | 15
Domaine des Poncetys, Saint-Véran Le Clos des Poncetys 2019, Bourgogne 48 / 9.50
Kleine Steak tartaar | kruidensalade | 16
Marcel Lapierre, Le Beaujolais 2021, 40 / 8
Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 14
Domaine de Bel Air, Bourgueil, Jour de Soif, 2020, 35 / 7
Suppl.: Salade mêlée | 4 | Pommes Frites | 5 |
PLATS
Ravioli | wekelijks wisselend | V | 19
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Vis van de dag | 29
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Steak tartaar | huisemaakte Pommes frites | salade | 27
Rieger, Spätburgunder **SR** Alte Rebe 2018, Baden 50 / 10
Magret de Canard | schorseneren | paddenstoelen | jeneverbessen | 28
Domaine Alzipratu, Fiumeseccu Rouge 2020, Corse Calvi 45 / 9
Côte de Boeuf | Bearnaise | 15 min. bereidingstijd | voor 2 personen | 75
Tedeschi, Valpolicella Ripasso, San Rocco 2019, Veneto 50 /10
FROMAGE
Assiette met 3 of 4 soorten kaas | notenbrood | kweepeer | 15 of 19
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
DESSERTS
Gepocheerde ananas | kardemom | vanille-roomijs | 15
Domaine des Bernardins, Muscat de Beaumes de Venise 2019, Rhône 9
Crème Brûlée | 12
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2018, Bergerac 7
‘Peer Marsala’ | crème fraîche | amandel-crumble | 14
Cellar Equinox Batea, Garnatxa Negra 2021, Terra Alta 8
BIJ DE KOFFIE
Warme Madeleine | 2 stuks | 4 |
Heeft u een allergie, vegetarische en/of speciale dieetwensen – de bediening adviseert
u graag over alternatieven.