MENUKAART LUNCH
APÉRO
Oesters – Irish Mór | citroen | mignonette | 4.75 per stuk
Glas Champagne 12.50, Cava 8 of Non-alcoholische Gin-Tonic 12.50
ENTRÉES
Toast van brioche | gepocheerd ei | Hollandaise | Dupan gerookte paling | 25
Of Toast van brioche | gepocheerd ei | Hollandaise | Bawykov gerookte zalm | 22
Simone Adams, Weissburgunder Trocken 2021, Rheinhessen 45 / 9
Kleine Steak tartaar | pommes allumettes | kruidensalade | 16
Jérémie Huchet, Muscadet ‘Les Montys Le Parc’ 2021, Loire 35 / 7
Salade ‘Marocaine’| tomaat | gezouten citroen | amandel | komkommer |
kikkererwten | koriander-olie | Vegan | 16
Gómez Cruzado, Rioja Blanco 2019, Haro – Rioja 45 / 9
Oeufs en Meurette: gepocheerde eieren in rode wijnsaus | lardons | paddenstoelen | 19
Marcel Lapierre, Le Beaujolais 2021, Beaujolais 45 / 9
Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 15
Domaine des Hauts Baigneux, Les Tètes, Tète Red, VdF Nature, Loire 40 / 8
Salade met krokante pijlstaartinktvis | Romesco | 17
Louis Pato, ‘Maria Gomes’ 2022, Bairrada, Portugal 30 / 6
PLATS
Vis van de dag | 32
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Soufflé van griesmeel & Parmezaan | jonge bladspinazie | pistache |
Castelluccio linzen & beurre blanc | V | 24
Ciacci Piccolomini d’Aragona Rosso 2021, Toscana 40 / 8
Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 28
Rieger, Spätburgunder ** SR** Alte Rebe 2021, Baden 50 / 10
Blanquette à l’ancienne au volaille | bospaddenstoelen | bladpeterselie | dragon | 28
Sylvain Hoesch, Domaine Richaume Cuvée Tradition Blanc 2021, Provence 45 / 9
SPECIALS: Zin in iets anders? Vraag naar onze gerechten buiten de kaart!
De bediening vertelt het u graag.
Suppl.: Salade mêlée | 4.50 | Pommes Frites | 5.50 |
FROMAGE
Assiette met 3 of 4 soorten kaas | Kletzenbrood | gedroogde Muscatdruiven | 15 of 19
Nicole Deriaux, Domaine de Montbourgeau, L’Etoile 2018, Jura 55 / 11
DESSERTS
Crème Brûlée | 12.50
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2018, Bergerac 8
Glace du Jour | 13
Panna cotta van koffie | crumble van havermout | 15
Kracher Auslese Cuvée, Burgenland 7.50
BIJ DE KOFFIE
Warme Madeleine | 2 stuks | 5 |
Heeft u een allergie, vegetarische en/of speciale dieetwensen – de bediening adviseert
u graag over alternatieven.
EXTRA: GOURMAND MENU 3-GANGEN € 47
periodiek wisselend | Zie aparte kaart
MENUKAART DINER
APÉRO
Oesters – Irish Mór | citroen | mignonette | 4.75 per stuk
Glas Champagne 12.50, Cava 8 of Non alcoholische Gin-Tonic 12.50
ENTRÉES
Chaud-froid: Garnalen cocktail | Sesam Gamba toast & Little Gem | 21.50
Domäne Wachau, Riesling Federspiel ‘Ried Bruck-Spitz’ 2022, Oostenrijk 45 / 9
Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 15
Domaine des Hauts Baigneux, Les Tètes, Tète Red, VdF Nature, Loire 40 / 8
Salade ‘Marocaine’: tomaat | gezouten citroen | amandel | komkommer |
kikkererwten | koriander-olie | Vegan | 16
Gómez Cruzado, Rioja Blanco 2019, Haro – Rioja 45 / 9
Gepekelde eendenborst | linzen ‘en vinaigrette’| broodsoldaatjes & topinamboer | 17
Stéphane Lucas, Papillon d’Orphée 2020 Fer Servadou, Sud-Ouest 40 / 8
Kleine Steak tartaar | pommes allumettes | kruidensalade | 16
Jérémie Huchet, Muscadet ‘Les Montys Le Parc’ 2021, Loire 35 / 7
PLATS
Soufflé van griesmeel & Parmezaan | jonge bladspinazie | pistache |
Castelluccio linzen & beurre blanc | V | 24
Ciacci Piccolomini d’Aragona Rosso 2021, Toscana 40 / 8
Vis van de dag | 32
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie
Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 28
Rieger, Spätburgunder **SR** Alte Rebe 2021, Baden 50 / 10
Gerijpte Runder Ribeye, gegrild, 250 gram | Beurre Café de Paris | huisgemaakte frites | salade | 41
Tedeschi, Capital San Rocco Valpolicella Superiore Ripasso 2019, Veneto 50 / 10
SPECIALS: Zin in iets anders? Vraag naar onze gerechten buiten de kaart!
De bediening vertelt het u graag.
Suppl.: Salade mêlée | 4.50 | Pommes Frites | 5.50 |
FROMAGE
Assiette met 3 of 4 soorten kaas | Kletzenbrood | gedroogde Muscat druiven | 15 of 19
Nicole Deriaux, Domaine de Montbourgeau, L’Etoile 2018, Jura 55 / 11
DESSERTS
Pommes caramel | vanille roomijs | 15.50
Domaine des Bernardins, Muscat de Beaumes de Venise 2019, Rhône 9.50
Crème Brûlée | 12.50
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2018, Bergerac 8
Panna cotta van koffie | crumble van Havermout | 15
Kracher, Auslese ‘Cuvée’ 2020, Burgenland, Oostenrijk 7.50
BIJ DE KOFFIE
Warme Madeleine | 2 stuks | 5 |
Heeft u een allergie, vegetarische en/of speciale dieetwensen – de bediening adviseert
u graag over alternatieven.
EXTRA: GOURMAND MENU 3-GANGEN € 47
periodiek wisselend | Zie aparte kaart