Brasserie Van Baerle
  • Nieuws
  • Eten en drinken
  • Private Dining
  • Werken bij
  • Galerij
  • Cadeaubon
  • Info en Contact
  • Blog
Lunch Diner
reserveren

MENUKAART LUNCH

APÉRO

Oesters – Irish Mór | citroen | mignonette | 4.75 per stuk
Glas Champagne 12.50, Cava 8 of Non-alcoholische Gin-Tonic 12.50

ENTRÉES

Salade van  Oerbiet | schapenkaas uit Ransdorp | mierikswortel |V| 17
Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2020, Toscane 40 / 8 

Toast van brioche | gepocheerd ei | Hollandaise | Dupan gerookte paling | 27.50
Of  Toast van brioche | gepocheerd ei | Hollandaise | Bawykov gerookte zalm | 25
Simone Adams, Weissburgunder Trocken 2021, Rheinhessen 45 / 9

Huzarensalade ‘Van Baerle’ o.a. gebraiseerd rundvlees | doperwt, ei | mayonaise | 19
Supplement : halve Kreeft | 29 | kwart Kreeft | 15
Philippe Defrance, Bourgogne Côtes d’Auxerre 2019, Bourgogne 40 / 8

Wijngaardslakken | gegratineerd | peterselie-knoflookboter | casinobrood  | 6 pcs | 18
Boyer-Martinot, Bourgogne Aligoté 2020, Bourgogne 50 / 10

Entrée Menu Gourmand | 17
Vraag naar bijpassende wijnsuggestie

PLATS

Vis van de dag | 34
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

Ravioli | V | 24
Belisario, ‘Meridia’ Verdicchio di Matelica 2020, Marche 45 / 9

Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 29
Céline Coté, Bourgogne rouge ‘Cuvée Julia’ 2020, Bourgogne 50 / 10

Plat Menu Gourmand | 29
Vraag naar bijpassende wijnsuggestie

SPECIALS: Zin in iets anders? Vraag naar onze gerechten buiten de kaart!
De bediening vertelt het u graag.

Supplement Bijgerecht:
Salade mêlée | 8.50
Pommes Frites | 5.50
Seizoensgroenten | 9.50

FROMAGE

Assiette met 3 of 4 soorten kaas | kweepeer | spelt cracker | 15 of 19
Nicole Deriaux, Domaine de Montbourgeau, L’Etoile 2018, Jura 55 / 11

DESSERTS

Crème Brûlée | 13
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2018, Bergerac 8

Glace du Jour | 14

Dessert Menu Gourmand | 15
Vraag naar bijpassende wijnsuggestie

BIJ DE KOFFIE

Warme Madeleine | 2 stuks | 5 |

 

Heeft u een allergie, vegetarische en/of speciale dieetwensen – de bediening adviseert u graag over alternatieven.

 

EXTRA: GOURMAND MENU 3-GANGEN € 52,50
periodiek wisselend | Zie aparte kaart

MENUKAART DINER 

APÉRO

Oesters – Irish Mór | citroen | mignonette | 4.75 per stuk
Glas Champagne 12.50, Cava 8 of Non alcoholische Gin-Tonic 12.50

ENTRÉES

Salade van Oerbiet | schapenkaas uit Ransdorp | mierikswortel |V| 17
Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2020, Toscane 40 / 8

Wijngaardslakken | gegratineerd | peterselie-knoflookboter | casinobrood | 6 pcs | 18
Boyer-Martinot, Bourgogne Aligoté 2020, Bourgogne 50 / 10

Terrine de Campagne | zuurdesem | cornichons | 16.50
Bernard Métrat, Fleurie ‘La Roilette’ 2022, Beaujolais 45 / 9

Huzarensalade ‘Van Baerle ’o.a. gebraiseerd rundvlees, doperwt, ei | mayonaise | 19
Supplement: halve Kreeft | 29 | kwart Kreeft | 15
Philippe Defrance, Bourgogne Côtes d’Auxerre 2019, Bourgogne 40 / 8

Entrée Menu Gourmand | 17
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

PLATS

Vis van de dag | 34
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

Steak tartaar | huisgemaakte frites | salade | 29
Céline Coté, Bourgogne rouge ‘Cuvée Julia’ 2020, Bourgogne 50 / 10

Ravioli | V | 24
Belisario, ‘Meridia’ Verdicchio di Matelica 2020, Marche 45 / 9

Plat Menu Gourmand | 29
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

Zacht gegaard lamsvlees | carottes des sables | polenta | lamsjus met dragon | 32
Ricardo Bregstein, Spaccapietra ‘Via Ceruti’ Rosso (Fieldblend) 2019, Piëmonte 45 / 9

SPECIALS: Zin in iets anders? Vraag naar onze gerechten buiten de kaart!
De bediening vertelt het u graag.

Supplement Bijgerecht:
Salade mêlée | 8.50
Pommes Frites | 5.50
Seizoensgroenten | 9.50

FROMAGE

Assiette met 3 of 4 soorten kaas | kweepeer | spelt cracker | 15 of 19
Nicole Deriaux, Domaine de Montbourgeau, L’Etoile 2018, Jura 55 / 11

DESSERTS

Trifle Exotique | mango | passievrucht | cake | crème patissier | amandel-crumble | 16
Celler BATEO EQUINOX, Garnatxa Negra 2021, Terra Alta 9

Crème Brûlée | 13
Domaine de l’Ancienne Cure, Monbazillac 2018, Bergerac 8

Dessert Menu Gourmand | 15
Vraag naar de bijpassende wijnsuggestie

BIJ DE KOFFIE
Warme Madeleine | 2 stuks | 5 |

Heeft u een allergie, vegetarische en/of speciale dieetwensen – de bediening adviseert u graag over alternatieven.

 

EXTRA: GOURMAND MENU 3-GANGEN € 52,50
periodiek wisselend | Zie aparte kaart

info@brasserievanbaerle.nl
  • disclaimer