PRIVATE DINING ROOM AMSTERDAM | GROEPEN Multifunctionele ruimte voor besloten groepsbijeenkomsten

Onze Private Dining Room biedt ruimte voor diner of lunch: max. 45 personen; workshops/presentaties: ca. 30 personen en recepties/staande borrels: max. 80 personen.

Hierbij kunnen naar wens verschillende tafelopstellingen gerealiseerd worden. We kunnen een maximum van 30 personen aan één grote tafel plaatsen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor (meerdere) kleinere tafels, waarbij bij voorbeeld een vergadertafel kan worden gecombineerd met een eettafel voor aansluitende lunch of diner. Voor workshops en presentaties is geavanceerde audiovisuele apparatuur beschikbaar. Alle catering, ook die bij staande recepties en zakelijk gebruik (vergaderingen etc.) wordt – op afspraak – verzorgd vanuit Brasserie van Baerle. Zie voor meer info het informatiedocument.

Private Dining Room tarieven

De huurprijs van de Private dining Room geldt per dagdeel en is afhankelijk van de besteding. Bij besteding van minder dan € 1000 is de huur € 250. Bij besteding van € 1000 tot € 1500 is de huurprijs € 125. Bij besteding van € 1500,- of meer wordt geen huur in rekening gebracht. Bij reserveringen buiten openingstijden (maandag- en zaterdagmiddag) wordt er in alle gevallen een huur van € 250,- in rekening gebracht. De huur van onze audiovisuele apparatuur bedraagt € 75,- per dagdeel. Voor een groepsreservering van 8 personen of meer bij Brasserie van Baerle gelden aanvullende annuleringsregels.

Aanvraag reservering private dining room