PRIVATE DINING ROOM AMSTERDAM | GROEPEN Multifunctionele ruimte voor besloten groepsbijeenkomsten

Een zondagse brunch met het hele gezin? Een zakenlunch met buitenlandse collega’s? Een redactievergadering met drankjes en snacks? Een afstudeerreceptie met medestudenten? Een intiem souper met concertvrienden na de voorstelling? Dat is allemaal mogelijk in de ruime, elegant ingerichte multifunctionele ruimte boven restaurant Brasserie van Baerle.

Onze bovenzaal wordt gereserveerd door bedrijven voor directievergaderingen, eindejaars-diners, nieuwjaarsrecepties en brainstormsessies; door sociale en culturele organisaties en universiteiten voor boekpresentaties, selectiecommissies voor literaire prijzen en afscheidsrecepties; door privépersonen  voor diners om promoties, reünies en huwelijken verjaardagen te vieren.

De zaal geschikt voor maximaal 50 personen voor recepties en tot 35 personen voor zittende evenementen (lunches en diners). Helaas is de capaciteit van de private dining room  tijdens de Corona-periode   beperkt vanwege de veiligheidsregels die moeten worden gevolgd. Bekijk daarom het informatiedocument voor de huidige mogelijkheden. 

Reserveren kan via info@brasserievanbaerle.nl.

Voor reserveringen gelden tijdens de Corona periode deze annuleringsregels.

Aanvraag reservering private dining room